Keela väljalogimise link Chrome'i, Gmaili ja muude Google'i teenuste vahel

Google Chrome'i kasutajad, kes käitavad hiljuti välja antud Chrome 69 ükskõik millises lauaarvutisüsteemis, võisid märgata käitumise muutust, mis mõjutab Chrome'i sünkroonimisfunktsioone ja veebis olevaid Google'i kontosid.

Chrome 69 ilmus hiljuti koos disainimuudatused , URL-ide kuvamise lihtsustamine brauseri aadressiribal nt. jättes välja HTTP ja HTTPS ja muud muudatused, mis mõnele kasutajale ei meeldinud.

Chrome'i kasutajad, kes logivad välja Google'i teenusest, näiteks Gmaili või Google'i otsingust, logitakse automaatselt välja ka Google Chrome'i sünkroonimisest.

Google kutsub ametlikul Google Chrome'i abifoorumil funktsiooni 'brauseri ja küpsisepurgi identiteedi järjepidevus' ja Chrome'i esindajat kinnitas et see on kavandatud käitumine.

See on kavandatud käitumine, kui kasutate oma Gmaili ja Chrome'i jaoks sama Google'i kontot. Kui jah, logitakse teid Gmaili kontolt välja logides Chrome'i välja.

Mõned Chrome'i kasutajad teatasid, et probleem mõjutab ainult mõnda nende seadet, mitte teisi, mis muudab selle veelgi pettumust valmistavaks.

Uuenda : Alates Chrome 70-st (laadige chrome: // seaded / versiooni kuvamiseks abi) võivad Chrome'i kasutajad seadetes ühenduse välja lülitada Chrome'i sünkroonimisfunktsioonide ja Google'i saitide vahel.

chrome sign-in

  1. Laadige brauseri aadressiribale kroom: // seaded /.
  2. Kerige avanenud lehel lõpuni alla ja aktiveerige Advanced.
  3. Lülitage jaotises „Privaatsus ja turvalisus” nuppu Luba Chrome'is sisselogimine. Hall lüliti tähendab, et funktsioon on välja lülitatud, sinine, kui see on sisse lülitatud.
  4. Taaskäivitage Chrome.

Uuenduse lõpp

Teine kasutaja paljastas, et ta jagas arvutit oma abikaasaga ning et tema ja tema abikaasa said arvutist Gmaili sisse ja välja logida, ilma et see mõjutaks Chrome'i andmete sünkroonimiseks kasutatavat Google'i kontot.

chrome sync google account link

Muudatus mõjutab kõige rohkem kasutajaid, kellel on mitu Chrome'i kontot ja mitme kasutaja keskkond. Mõni kasutaja võib eelistada, et ei logita Gmaili, YouTube'i ega muudesse Google'i teenustesse kogu aeg sisse, et vältida teabe üleküllust või märguandeid.

Hea uudis on see, et funktsiooni on praegu võimalik keelata. Tehakse lahti Chrome'i Google'i konto link, mida kasutatakse andmete sünkroonimiseks Interneti-saitidel ja Google'i kontode vahel.

Märge : Google võib igal ajal eemaldada eksperimentaalsed lipud, nagu allpool kirjeldatud. Seda toetatakse seni, kuni see kuvatakse, kui käivitate samme.

Mida peate tegema:

  1. Laadige brauseri aadressiribale kroom: // lipud / # konto järjepidevus. Google Chrome peaks ülaosas kuvama lipu identiteedi järjepidevuse brauseri ja küpsisepurgi vahel.
  2. Seadke lipp keelatuks, klõpsates menüüd ja valides kontekstimenüüst keelatud.
  3. Taaskäivitage Chrome'i brauser.

Chrome katkestab lingi andmete sünkroonimiseks kasutatava Chrome'i Google'i konto ja Google'i saitide brauseriga sisse logitud Google'i kontode vahel.

Lipp töötab kõigis Google Chrome'i töölauaversioonides, samuti Chrome OS-is ja Android-is.

Sõnade sulgemine

Chrome'i kasutajad, kellele muudatus ei meeldi, saavad nüüd vana funktsiooni taastada. Tõenäoliselt eemaldatakse lipp lõpuks Chromeist; ainus stsenaarium, kus seda ei juhtu, on see, kui piisavalt uusi kasutajaid kaebab uue funktsiooni üle. Kui see juhtub, võib Google taastada isegi vana käitumise.

Nüüd sina : Kas leiate, et see funktsioon on kasulik?