Firefox 62 koos lahtiühendamise korral kuvatakse selge kohaliku sünkroonimisandmega

Mozilla kavatseb välja töötada täienduse Firefoxi brauseri sünkroonimisfunktsioonid ; Firefoxi kasutajad saavad teate, kui nad lahutavad brauseri profiili Firefoxi sünkroonimisest, mis pakub neile võimalusi kohalike sünkroonimisandmete kustutamiseks.

Firefox Sync on Firefoxi veebibrauseri sisseehitatud andmete sünkroonimise funktsioon. Firefoxi kasutajad võivad seda kasutada mõne sirvimisandmete, näiteks paroolide, järjehoidjate või sirvimisajaloo sünkroonimiseks, et pääseda juurde kõigi sünkroonimiskontoga ühendatud Firefoxi eksemplaride andmetele.

Kui ühendate seadmest Firefoxi sünkroonimise lahti, ei juhtu midagi kaugelt ega kohapeal kohe. Firefox ei kustuta seadmega sünkroonitud kohalikke andmeid ega puuduta ka kaugandmeid.

Kuigi saate kohalikke andmeid käsitsi ja serveri Firefoxi andmed samuti on teie ülesanne seda teha.

Protsess muutub koos Firefox 62, mille Mozilla kavatseb välja anda 5. septembril , 2018 stabiilsele kanalile.

disconnect firefox sync

Alustades Firefox 62-st, kuvab Firefox kasutajatele viiba, kui olemasolev Firefoxi sünkroonimisühendus on seadmes keelatud.

Firefox kuvab kasutajale viiba, mis pakub sünkroonimisega seotud andmete eemaldamist.

Kas soovite ka selle arvuti brauseri andmed eemaldada? Teie Firefoxi sünkroonimise andmed jäävad teie kontole sõltumata sellest.

Dialoogis kuvatakse kaks võimalust:

  • Eemaldage Firefoxi sünkroonimisandmed - see eemaldab järjehoidjad, paroolid, sirvimisajaloo ja muud andmed, mida Firefox Sync toetab.
  • Eemaldage muud privaatsed andmed - see eemaldab sellised andmed nagu küpsised, veebi vahemälu või võrguühenduseta veebisaidi andmed.

Võite kontrollida ühte, mõlemat või mitte ühtegi suvandit. Kui te ei soovi, et andmeid eemaldataks, klõpsake nuppu 'Katkesta lihtsalt ühendus', ilma et oleksite märkinud ühtegi kuvatavat kasti.

Pange tähele, et uus funktsioon ei puuduta kaugandmeid. Kaugandmete eemaldamiseks peate seda tegema oma saidil Firefoxi konto leht .

Miks Mozilla muudatusi teeb?

Mozilla paljastus ametlikul vigade loendil saidil Bugzilla @ Mozilla et Firefoxi sünkroonimise katkestamisel usuvad paljud kasutajad, et nende andmed kustutatakse brauserist.

Uus viip annab kasutajatele võimaluse andmete eemaldamiseks, kui nad seda soovivad. Firefoxi kasutajad, kes soovivad ainult kaugandmeid kustutada, ei saa seda aga hõlpsalt teha. Tõenäoliselt on Mozilla serveritest sünkroonitud andmete eemaldamise lihtsaim viis kogu Firefoxi konto kustutamine.

Sa saad keelake sünkroonimine täielikult ka Firefoxis või konfigureerige selle täiendava turvalisuse jaoks kahefaktoriline autentimine . (kaudu Soren )

Nüüd sina : Kas kasutate sünkroonimisfunktsioone, mida brauserid toetavad?