Miks peaksite alati kasutama YouTube'i privaatsusega täiustatud režiimi

YouTube tõi hiljuti turule saidil uue funktsiooni, mille nimi on privaatsuse parandatud režiim. Selle valiku leiate, kui avate saidil manustamisvalikud, et manustada videokoodi kolmandate osapoolte veebisaitidele.

YouTube'i videoid saab manustada selliste kolmandate osapoolte saitidele nagu minu otse, et minu saidi külastajad saaksid videoid esitada ilma, et nad peaksid esmalt YouTube'i klõpsama.

Privaatsusega täiustatud režiim on uus võimalus, mille YouTube lisas manustamise eelistustele, mis parandab privaatsust videote manustamisel kolmandate osapoolte saitidele.

Kui see on lubatud, ei salvesta YouTube teavet teie saidi lehtede külastajate kohta, millele on manustatud YouTube'i videod, kui külastajad ei suhtle nende videotega. Mõelge sellele kui klõpsamiseks; kui te klõpsate, lubab YouTube, et ta ei salvesta teie kohta teavet.

Režiim lisati pärast seda, kui Euroopa Liit käivitas GDRP ehk andmekaitse üldmääruse 25. mail 2018.

YouTube'i vaikeseaded manustavad kasutaja süsteemides küpsised kohe, kui nad avavad manustatud YouTube'i videotega veebilehed. Google võib küpsist kasutada sihitud reklaami edastamiseks, kasutaja profiilile teabe lisamiseks või kasutaja jälgimiseks.

YouTube'i privaatsusega täiustatud režiim

youtube privacy enhanced mode

Manustatud suvandite avamisel on vaikimisi keelatud privaatsusega täiustatud režiim ja see tuleb käsitsi lubada.

Kui märkate ruutu, juhtub see järgmiselt:

YouTube'i vaikekombinatsiooni kood ilma privaatsuse täiustatud režiimi lubamiseta näeb välja järgmine:

Privaatsusega täiustatud režiimiga videote YouTube'i manuskood näeb välja järgmine: